Site icon Sosyal Genç

Dijitalde Hayat Kolay Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında yürütülen Dijitalde Hayat Kolay Projesi gönüllü eğitmenlerini arıyor!

Sen de kadınların günümüz dijital dünyasını yakalamak üzere gerekli bilgi ve iletişim teknolojileri, e-hizmetler ve e-ticaret gibi konularda bilgisini artırarak toplumsal ve ekonomik hayata daha aktif ve eşit katılabilmesine katkıda bulunmak istiyorsan 17-20 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleşecek Eğitmen Eğitimi’ne HEMEN BAŞVUR!

Dijitalde Hayat Kolay Projesi Eğitmen Eğitimi “Dijital Okuryazarlık” ve “Dijital Pazarlama” alanlarında gerçekleştirilecektir.

Kimler eğitmen olabilir?

81 ilden gelen başvuruların kabul edileceği eğitmen eğitimi genel değerlendirmelerinde cinsiyet dengesi ve bölgesel dağılım gözetilecek ve başvuru durumuna göre kadın adaylara öncelik tanınacaktır. Başvuru inceleme sürecinde gönüllü eğitmen adayının eğitim içerikleriyle ilgisi ve bu alanda tecrübesi göz önünde bulundurulacaktır.

Eğitmen eğitimimiz 17-20 Mart 2022 tarihlerinde yüz yüze ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşecektir, kontenjan sınırlıdır. Eğitmen eğitiminin gerçekleştirileceği şehir yalnızca kabul edilen katılımcılara açıklanacaktır.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?

Gönüllü eğitmenlerden beklenen;

Eğitim vereceğim kitleyi nasıl bulacağım diyorsan, hiç korkma! İnisiyatif alarak onlara kendin de ulaşabilirsin ya da Habitat Derneği olarak bizler de sana destek olabiliriz.

Eğitmen eğitimi detayları nelerdir?

Son Başvuru Tarihi: 6 Mart 2022, saat 23.59

Eğitime dair her türlü sorunun cevabını almak için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsin.

Proje hakkında bilgi edinmek için buraya tıklayabilirsin.

Başvuru için Tıklayın