Site icon Sosyal Genç

Avusturya Erasmus+ TCA Etkinliği (Eğitim Kursu) – 2 Gün

International Erasmus+ Conference: Apprenticeship Training – A Journey around the World

Etkinlik Adı

International Erasmus+ Conference: Apprenticeship Training – A Journey around the World

Etkinliğin Gerçekleştirileceği Yer

Avusturya/ Viyana

Etkinlik Tarihleri

19-20 Eylül 2022

Son Başvuru Tarihi

19 Ağustos 2022

Gönderilecek Katılımcı Sayısı

8

Etkinlik Dili

İngilizce

Hibe Desteği

Erasmus+ Gençlik Programı Ulusötesi İş Birliği Faaliyetleri(TCA) kapsamında, başvurusu kabul edilen katılımcıların ekonomi sınıfı seyahat, vize ve seyahat sigortası masrafları kendileri ile yapılacak sözleşmeler doğrultusunda karşılanacaktır. Etkinlik süresince konaklama ve yemekleri ev sahibi ülkenin ulusal ajansı tarafından tedarik edilecektir. Katılımcıların sözleşme kapsamındaki uygun masrafları için faaliyet sonrasında tek seferde ödeme yapılır. Yurtdışında gerçekleşecek TCA etkinliklerine katılmaya hak kazananlardan etkinlik sonrası ödemelerde %5 eş finansman kesintisi yapılmaktadır.

Genel Bilgi

Etkinliğin niteliği ile ilgili açıklama, hedefleri ve başvuran profilini öğrenmek için SALTO da yer alan duyuruyu ziyaret edebilirsiniz. Etkinliğin tamamına katılmak zorunludur. Etkin katılım için yeterli düzeyde yabancı dil bilgisi gerekmektedir. Bu nedenle başvuranlardan yabancı dil yeterlilik belgesi talep edilecektir. Bu konuya ilişkin detaylı bilgiye resmi sayfasımızdan ulaşabilirsiniz.Katılım Koşulları İlgili etkinliğin SALTO’da yer alan katılımcı profiline uygun olan adaylar ve Mesleki Eğitim TCA resmi sayfasında belirtilen kriterlere uygun olan adaylar arasından seçim yapılacaktır. Lütfen başvuru yapmadan önce linkleri verilen sayfaları inceleyiniz.

Başvuru Yöntemi

Başvuru Formu için tıklayınız.

Sorularınız için

tca-vet@ua.gov.tr (Yukarıdaki genel bilgi ve başvuru adresinde açıklanmayan bir husus var ise kullanmanız tavsiye edilir.).